Wie zijn wij?

MiCasa directeur en (mede)eigenaar Arie Slagboom heeft een jarenlange ervaring in de bouw en zich jaren geleden gespecialiseerd in massieve houtbouw. Perry Schoots staat in Nederland voor het commerciële en financiële beleid en bouwt op dit moment aan een netwerk voor de eigen ontwikkelingen van MiCasa in Nederland. Arie heeft de leiding over de gehele bouw, de montage, het klantcontact tijdens de bouw en de inkoop. De productie van de massief houten constructie, de technische doorontwikkeling komen via de zusterorganisatie in België. Deze complementaire samenwerking leidt tot een hoogst professionele aanpak en uiteindelijk onze exclusieve woningen op de mooiste locaties in Nederland en België. 

Arie wordt bijgestaan door een team van bekwame en dynamische medewerkers, waaronder de beste timmerlieden. Deze manier van werken garandeert dat MiCasa de komende jaren een kwaliteitsproduct kan blijven aanbieden.

MiCasa wil voor elke opdrachtgever het huis van zijn dromen realiseren. Een onberispelijke kwaliteit, een optimale persoonlijke service en een professionele aanpak staan daarbij voorop. Om die bedrijfsfilosofie te kunnen continueren blijft MiCasa bewust kleinschalig in Nederland. Het aantal gerealiseerde woningen per jaar wordt daarom bewust beperkt tot vijftig.

Graag staan we u ter beschikking voor meer informatie.