MiCasa Excellent

Wie droomt er niet van een eigen, onder architectuur ontworpen woning? U bent de klant met de mogelijkheid om uw eigen wensen 100% vertaald te zien in uw eigen woning. Met MiCasa Excellent is dat geen probleem. Veel van onze klanten kunnen zich minder vinden in een woning uit een brochure. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om alles naar eigen wens in te richten.

Uw woning wordt ontworpen met de architect die het beste bij u past om uw wensen te vertalen in een speciaal ontwerp. U kunt bij ons rekenen op deskundige begeleiding, vanaf het bouwontwerp tot aan de oplevering.

Wij realiseren uw woning met de beste vakmensen, in alle mogelijke stijlen en afgestemd op de lokale wet- regelgeving. Hiermee kunnen wij de hoge kwaliteit garanderen.

Bij MiCasa Excellent hoeft u niet alleen te denken aan nieuwbouwprojecten, ook het verbouwen of renoveren van uw woning behoort tot de mogelijkheden. MiCasa heeft klantgerichtheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan, wat bij een renovatie van groot belang is.